Spor Toto Teşkilatı Ortaokulu


Vizyon: Eğitim-öğretimde kalitesi ve başarılı çalışmaları ile fark yaratan seçkin bir kurum olmaktır. Yanısıra koşulsuz sevgiyle, evrensel bilgiye ulaşan bir kurum olmaktır. Atatürk´ün gösterdiği hedefler doğrultusunda, eğitim ve öğretimi çağdaş bir altyapıyla evrensel standartlarda yürütmek ve ülkemizde örnek gösterilen kurumlar arasında yer almaktır. Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır

Misyon: Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, öğrenmeye ve yeniliğe açık, entellektüel, cesaretli, çok yönlü gelişime açık, ulusal kültürünü özümsemiş, küresel düşünen bireyler yetiştirmektir. Öğrencilerimizin kişisel potansiyelini ve yeteneklerini sonuna kadar geliştirmelerine olanak sağlayan bir eğitim-öğretim ortamı sunarak ‘dünya insanı’ yetiştirmektir. Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten, hür ve demokratik düşünen, bilimsel metotlarla eğitilmiş, çağdaş düşünce yapısına sahip, kültürel değerlerini bilen ve sahip çıkan, ecdadını tanıyan, geçmişinden ders alıp geleceğe yürürken ecdadından güç ve feyz alan, hak ve adalete inanıp hakkaniyetli ve adaletli davranan, üretken, bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 09.05 - 15.25
Isınma: DOĞALGAZ KOMBİ
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: TAŞIMALI EĞİTİMDE 16 KİŞİLİK 7 SERVİS
Sportif Etkinlikler: FUTBOL VE MASA TENİSİ TAKIMLARI AKTİF
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK, E-Twinning
Proje Çalışmaları: Okulumuz Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Temizokul , Sağlıklı Okul Projesi kapsamında BEYAZ BAYRAK almıştır.Beykoz Belediyesinin Yeşil okul projessinede aktif destek vermetedir.Kuş Yemliği Projesi, Tohum Bombası, Meslekleri Tanıtan Kostüm Partisi, Only Speak English, Kürsü Eğitimleri projelerini gerçekleştirmekteyiz.
Diğer Hususlar: Lojman Durumu: Okulumuza ait Lojman bulunmamaktadır

Telefon - 02163191343

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://beykozsportototeskilatioo.meb.k12.tr

Adres - RİVA MAH. ŞEHİT LEVENT BİRBEN CAD. RİVA B NO 4 BEYKOZ / İSTANBUL

Öğretmen :14
Öğrenci :208
Derslik :9
Çok Amaçlı Salon :1
Spor Salonu :1
Fen Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :650
Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - MAHALLE

Adres - RİVA MAH. ŞEHİT LEVENT BİRBEN CAD. RİVA B NO 4 BEYKOZ / İSTANBUL

Ulaşım 136R - 137 RİVA - KAVCIK İETT

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 22 KM