Okulumuzda '' KAHOOT ile Arı Türkçe Kelime Yarışması Etkinliği'' yapıldı.

Okulumuzda; Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında '' KAHOOT ile Arı Türkçe Kelime Yarışması Etkinliği'' yapıldı.

18.12.2023 87

Okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni Talip ALYÜZ, Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında öğrencilerin eğlenerek öğrenmesini sağlamak için Yunus Emre'nin kullandığı 'BERKİTMEK, ESEN, BAHADIR, EVMEK,IRAK....''gibi arı Türkçe kelimlerin yer aldığı  KAHOOT ile Türkçe Kelime Yarışması Etkinliği'ni sınıflarda uyguladı. Öğrencilerin  sorulara cevap vermek için kıyasıya yarıştığı ve eğlendiği etkinlik sonunda  arı Türkçe 10 kelime öğrencilerimize  hatırlatıldı.

Teknolojik okuryazarlık becerisine sahip öğretmenlerin dersleri web2 araçları ile daha eğlenceli hale getirdiği gerçeğinden de hareketle  Kahoot ile öğrencilerimiz hem eğlendi hem öğrendi.

18-12-2023

18-12-202318-12-202318-12-202318-12-2023