Okulumuzun Küçük Mucitleri İş Başında

Beykoz ilçesinde Yeşil Okul Projesi kapsamında başlatılan  Küçük Mucitlerin Çevre Dostu Yapıtları konulu yarışmaya katılan öğrencilerimiz “Masa Lambası” adlı projeleri ile büyük beğeni topladılar.

09.12.2023 47

Yeşil Okul Projesi kapsamında Beykoz ilçesinde bulunan 65  ilk ve ortaokul düzeyindeki öğrencilere yönelik  yapılan  Küçük Mucitlerin Çevre Dostu Yapıtları konulu yarışmaya katılan öğrencilerimiz “Masa Lambası” adlı projeleri ilçe düzeyinde ön elemeleri geçerek projelerini Beykoz Belediyesi Sergi salonunda sunma şansı yakaladılar.

Projenin  hazırlanma aşamasında öğrencilerimize rehberlik yapan öğretmenlerimiz;  Songül DİNÇER ve Azize EREN '' öğrencilerimizin bu başarısından büyük gurur duyduk, yeni projelerde de okulumuzu en iyi şekilde temsil edeceğiz'' dediler.