ÖZEL EĞİTİM ALT SINIFIMIZ ''YENİ BİR AĞAÇ YENİ BİR NEFES'' DEDİ

Dünya Engelliler Günü, Birleşmiş Milletler tarafından 1992 yılından bu yana 3 Aralık'ta kutlanan uluslararası bir farkındalık günüdür. Bu günde Dünya çapında organizasyonlar düzenlenmektedir.

Okulumuz özel eğitim alt sınıfı öğretmeni Seda DOĞAN ve Merve TEKİN 3 Aralık Dünya Engelliler Günü ile ilgili  okulumuzda farkındalık etkinlikleri gerçekleştirdiler.

12.12.2023 54

Dünya Engelliler Günü, Birleşmiş Milletler tarafından 1992 yılından bu yana 3 Aralık'ta kutlanan uluslararası bir farkındalık günüdür. Bu günde Dünya çapında organizasyonlar düzenlenmektedir.

Özel eğitim alt sınıfı öğrencileriyle birlikte öğretmenleri; ''YENİ BİR AĞAÇ YENİ BİR NEFES'' sloganı ile Öğrencilerimizde  çevre duyarllılığının gelişmesi için  ağaç dikme  etkinliği gerçekleştirdi.